KÁRTEVŐIRTÁS
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elérhetőségem:

BARCZA Kártevőirtó Kft.

8500 PÁPA Viczai János u. 5.

Telefon: 06/70 335 64 77

E-mail: barcza.z@freemail.hu

 
számláló
Indulás: 2006-12-25
 
linkek
 
Rovarírtás

 

HATÉKONY CSÓTÁNYÍRTÁS

...a legkorszerűbb gél-technológiával vagy

...a hagyományos permetszórás módszerével

 

A két technológia nagyon különböző, de garantálom, hogy a végeredmény azonos: MEGSZABADUL A CSÓTÁNYOKTÓL!

A géllel végzett csótányírtás rendkívül hatékony, hónapokig tartó, teljes csótánymentességet biztosít a kezelt területen. Egyáltalán nem okoz szennyeződést. Biztonságos, mert szakszerű felhasználás esetén emberekre és háziállatokra semmiféle veszélyt nem jelent. Nem igényel előkészületet a megrendelő részéről. Nem zavaró, a megrendelőnek nem kell szüneteltetni tevékenységét sem a kezelés ideje alatt, sem utána.

Nagyhatású permetszereim azonnal és teljes mértékben kifejtik hatásukat, ezáltal nagyon rövid időn belül mentesíteni tudom a területet a bejutott csótányoktól. A biztonságtechnikai szabályok betartásával, és figyelmes munkavégzéssel elkerülöm, hogy a permetezés veszélyeket rejtsen az ott élő/megforduló emberekre. A kezelést szennyezéstől mentesen végzem el. A permetszer nem hagy nyomot maga után, enyhe illatanyaga rövid idő elteltével már egyáltalán nem érezhető.

 

 

BOLHAÍRTÁS, POLOSKA ÍRTÁS

...a teljes ártalom megszüntetése, egyszeri kezeléssel

 

Bolha irtása

 

A bolha irtását permetezéssel végzem. Kettős hatású permetszerrel egyszeri kezeléssel nem csak a kifejlődött vérszívókat, hanem az utánpótlásukat biztosító lárvákat is megsemmisítem, ezáltal hosszú időre mentesítem a kezelt területet. A kezelt terület emberek és melegvérű háziállatok számára veszélytelenül használható a permetszer száradását követő szellőztetés után.

Fontos tudni, hogy...

...bolhás háziállatokra veszélyesek a kereskedelmi forgalomba kapható, általános bolhairtó/riasztó szerek. A háziállatokat kizárólag a számukra gyártott készítményekkel kell megszabadítani az élősködőktől. Kedvencünk tartózkodási helyeit is mentesíteni kell, mert a vérszívók ott is meghúzódnak.

 

Ágyipoloska írtása

 

A szívós parazita akár fél évig is életképes táplálék nélkül, de egyszeri permetezéssel végzett kezelésünket nem éli túl. A kezelt terület emberek

és melegvérű háziállatok számára veszélytelenül használható a permetszer száradását követő szellőztetés után. Az ágyipoloska kizárólag emberi vérrel táplálkozó, jellemzően éjszakai állat, mely csak behurcolással jelenhet meg környezetünkben.

 

 

DARÁZSÍRTÁS

 

A darazsak írtása különösen veszélyes, ezért mindenképpen bízza szakemberre.

Már egyszeri kezeléssel végleges megoldást kínálok. Speciális eszközökkel és permetszerekkel azonnali, teljes darázsmentességet biztosítok a kezelt területen.

Nem csak a csípésük veszélyes !

A légynél is több kórokozót hordoznak testükön, így a darazsak sok esetben felelősek lehetnek a szalmonella fertőzések kialakulásáért is.

 

 

 

 

HANGYAÍRTÁS

...a teljes ártalom megszüntetése egyszeri kezeléssel

A különböző hangyafajoktól esetenként eltérő módszerekkel, de azonos végeredménnyel tisztítom meg a kezelt területet.

Szabadban élő hangyák bevándorlása esetén legtöbb esetben külsö - belső permetszórással lehet védekezni.

Nagyhatású permetszereim nagyon rövid időn belül és teljes mértékben kifejtik hatásukat, ezáltal szinte a kezeléssel egyidőben mentesíteni tudom a területet a bejutott rovaroktól.

A biztonságtechnikai szabályok betartásával, és figyelmes munkavégzéssel elkerülöm, hogy a permetezés veszélyeket rejtsen az ott élő/megforduló emberekre. A kezelést szennyezéstől mentesen végzem el. A permetszer nem hagy nyomot maga után, enyhe illatanyaga rövid idő elteltével már egyáltalán nem érezhető.

 
Pontos idő
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints