KÁRTEVŐIRTÁS
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elérhetőségem:

BARCZA Kártevőirtó Kft.

8500 PÁPA Viczai János u. 5.

Telefon: 06/70 335 64 77

E-mail: barcza.z@freemail.hu

 
számláló
Indulás: 2006-12-25
 
linkek
 
Rovarírtás

 

HATÉKONY CSÓTÁNYÍRTÁS

...a legkorszerűbb gél-technológiával vagy

...a hagyományos permetszórás módszerével

 

A két technológia nagyon különböző, de garantálom, hogy a végeredmény azonos: MEGSZABADUL A CSÓTÁNYOKTÓL!

A géllel végzett csótányírtás rendkívül hatékony, hónapokig tartó, teljes csótánymentességet biztosít a kezelt területen. Egyáltalán nem okoz szennyeződést. Biztonságos, mert szakszerű felhasználás esetén emberekre és háziállatokra semmiféle veszélyt nem jelent. Nem igényel előkészületet a megrendelő részéről. Nem zavaró, a megrendelőnek nem kell szüneteltetni tevékenységét sem a kezelés ideje alatt, sem utána.

Nagyhatású permetszereim azonnal és teljes mértékben kifejtik hatásukat, ezáltal nagyon rövid időn belül mentesíteni tudom a területet a bejutott csótányoktól. A biztonságtechnikai szabályok betartásával, és figyelmes munkavégzéssel elkerülöm, hogy a permetezés veszélyeket rejtsen az ott élő/megforduló emberekre. A kezelést szennyezéstől mentesen végzem el. A permetszer nem hagy nyomot maga után, enyhe illatanyaga rövid idő elteltével már egyáltalán nem érezhető.

 

 

BOLHAÍRTÁS, POLOSKA ÍRTÁS

...a teljes ártalom megszüntetése, egyszeri kezeléssel

 

Bolha irtása

 

A bolha irtását permetezéssel végzem. Kettős hatású permetszerrel egyszeri kezeléssel nem csak a kifejlődött vérszívókat, hanem az utánpótlásukat biztosító lárvákat is megsemmisítem, ezáltal hosszú időre mentesítem a kezelt területet. A kezelt terület emberek és melegvérű háziállatok számára veszélytelenül használható a permetszer száradását követő szellőztetés után.

Fontos tudni, hogy...

...bolhás háziállatokra veszélyesek a kereskedelmi forgalomba kapható, általános bolhairtó/riasztó szerek. A háziállatokat kizárólag a számukra gyártott készítményekkel kell megszabadítani az élősködőktől. Kedvencünk tartózkodási helyeit is mentesíteni kell, mert a vérszívók ott is meghúzódnak.

 

Ágyipoloska írtása

 

A szívós parazita akár fél évig is életképes táplálék nélkül, de egyszeri permetezéssel végzett kezelésünket nem éli túl. A kezelt terület emberek

és melegvérű háziállatok számára veszélytelenül használható a permetszer száradását követő szellőztetés után. Az ágyipoloska kizárólag emberi vérrel táplálkozó, jellemzően éjszakai állat, mely csak behurcolással jelenhet meg környezetünkben.

 

 

DARÁZSÍRTÁS

 

A darazsak írtása különösen veszélyes, ezért mindenképpen bízza szakemberre.

Már egyszeri kezeléssel végleges megoldást kínálok. Speciális eszközökkel és permetszerekkel azonnali, teljes darázsmentességet biztosítok a kezelt területen.

Nem csak a csípésük veszélyes !

A légynél is több kórokozót hordoznak testükön, így a darazsak sok esetben felelősek lehetnek a szalmonella fertőzések kialakulásáért is.

 

 

 

 

HANGYAÍRTÁS

...a teljes ártalom megszüntetése egyszeri kezeléssel

A különböző hangyafajoktól esetenként eltérő módszerekkel, de azonos végeredménnyel tisztítom meg a kezelt területet.

Szabadban élő hangyák bevándorlása esetén legtöbb esetben külsö - belső permetszórással lehet védekezni.

Nagyhatású permetszereim nagyon rövid időn belül és teljes mértékben kifejtik hatásukat, ezáltal szinte a kezeléssel egyidőben mentesíteni tudom a területet a bejutott rovaroktól.

A biztonságtechnikai szabályok betartásával, és figyelmes munkavégzéssel elkerülöm, hogy a permetezés veszélyeket rejtsen az ott élő/megforduló emberekre. A kezelést szennyezéstől mentesen végzem el. A permetszer nem hagy nyomot maga után, enyhe illatanyaga rövid idő elteltével már egyáltalán nem érezhető.

 
Pontos idő
 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE