KÁRTEVŐIRTÁS
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elérhetőségem:

BARCZA Kártevőirtó Kft.

8500 PÁPA Viczai János u. 5.

Telefon: 06/70 335 64 77

E-mail: barcza.z@freemail.hu

 
számláló
Indulás: 2006-12-25
 
linkek
 
Terménygázosítás

 

 

Terményvédelem

Üres raktárak előkészítése termény fogadására

Betároláskori preventív védelem

Fertőzött termény mentesítése

Rágcsálóirtás

Üres terménytároló rovarirtása:

Vertikális tárolók (silók Légtérgázosítás foszfor-hidrogén hatóanyagú gázosítószerrel, tasakos kivitelezéssel.

Horizontális tárolók (magtárak)

Ha a tárolót nem lehet kellőképpen leszigetelni, a magasnyomású permetezőgéppel végzett felületkezelést alkalmazzuk.

Terményvédelem:

    Prevenció:

      Betároláskori kezelés végezhető a fertőzésmentes, megfelelő nedvességtartalmú termény védelmére, a behordó szalagon mozgó gabonára permetezve a rovarirtószert. 6-10 hónapig biztosítható a rovarmentesség.

      A zsákos gabona kezelése szintén permetezéssel történik, a zsákrakások felületére hordjuk fel a permetet, maximum 3 hónapos védelem biztosítható.

Üres zsákok kezelése permetezéssel.

Fertőzött termény mentesítése

    • Az ömlesztett termény, illetve a csomagolt anyag gázosítása fólia alatt történik. Maximum 1 méter réteg vastagságnál zacskós módszer alkalmazható, nem kell rostálni. 1,5 méternél vastagabb réteg esetén szondázni kell, a behatási idő eltelte után rostálás szükséges, illetve tasakos módszerrel.

 

Terménygázosítás
A világ élelmiszertermelésében a betakarítás utáni raktározás és a szállítás során még mindig komoly veszteségeket okoznak a kártevõk, ezért hatékony és megbízható kártevõmentesítési programra van szükség.  A raktárállomány védelme, a terménygázosítás illetve a rágcsáló és rovarirtás speciális szakterület.  

A következõ szolgáltatásokkal állok a mezõgazdasági áruk tárolásával, kereskedelmével foglalkozó ügyfeleink rendelkezésére:

*       Terménytárolók preventív rovarirtószeres kezelése

*       Síktárolóban tárolt termények gázosítása

*       Fém- és vasbeton silóban tárolt termények gázosítása húzatással, illetve húzatás nélkül. A húzatás nélküli gázosítás elõnyei:

*       nincs törési veszteség,

*       a technológia garantálja a teljes gabona egyenletes átjárását és az azonos szintû gázkoncentrációt (biztos ölõ hatás),

*       a gázosító szer maradék az expozíciós idõ lejárta után nem marad a gabonában, így emiatt a gabonát nem kell kötelezõen rostálni,

*       egyidõben bármennyi silótorony gázosítható,

*       húzatáshoz nem kell üresen hagyni silótornyot,

*       a megrendelõ elektromos és munkabér jellegû költségei lényegesen lecsökkennek.

*        

*       Zsákos áruk, õrlemények (pl. liszt) gázosítása

*       Malmok gázosítása

A terménygázosításhoz kizárólagosan a legjobb minõségû és legmegbízhatóbb termékeket használom. Megfelelõ gázosítási körülmények esetén a legrövidebb behatási idõvel elvégzem a gázosítást.

Az elvégzett terménygázosításra a jegyzõkönyv kiállításától számított 30 napig garanciát vállalok.

 

 

 

 

 
Pontos idő
 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE