KÁRTEVŐIRTÁS
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elérhetőségem:

BARCZA Kártevőirtó Kft.

8500 PÁPA Viczai János u. 5.

Telefon: 06/70 335 64 77

E-mail: barcza.z@freemail.hu

 
számláló
Indulás: 2006-12-25
 
linkek
 
Terménygázosítás

 

 

Terményvédelem

Üres raktárak előkészítése termény fogadására

Betároláskori preventív védelem

Fertőzött termény mentesítése

Rágcsálóirtás

Üres terménytároló rovarirtása:

Vertikális tárolók (silók Légtérgázosítás foszfor-hidrogén hatóanyagú gázosítószerrel, tasakos kivitelezéssel.

Horizontális tárolók (magtárak)

Ha a tárolót nem lehet kellőképpen leszigetelni, a magasnyomású permetezőgéppel végzett felületkezelést alkalmazzuk.

Terményvédelem:

    Prevenció:

      Betároláskori kezelés végezhető a fertőzésmentes, megfelelő nedvességtartalmú termény védelmére, a behordó szalagon mozgó gabonára permetezve a rovarirtószert. 6-10 hónapig biztosítható a rovarmentesség.

      A zsákos gabona kezelése szintén permetezéssel történik, a zsákrakások felületére hordjuk fel a permetet, maximum 3 hónapos védelem biztosítható.

Üres zsákok kezelése permetezéssel.

Fertőzött termény mentesítése

    • Az ömlesztett termény, illetve a csomagolt anyag gázosítása fólia alatt történik. Maximum 1 méter réteg vastagságnál zacskós módszer alkalmazható, nem kell rostálni. 1,5 méternél vastagabb réteg esetén szondázni kell, a behatási idő eltelte után rostálás szükséges, illetve tasakos módszerrel.

 

Terménygázosítás
A világ élelmiszertermelésében a betakarítás utáni raktározás és a szállítás során még mindig komoly veszteségeket okoznak a kártevõk, ezért hatékony és megbízható kártevõmentesítési programra van szükség.  A raktárállomány védelme, a terménygázosítás illetve a rágcsáló és rovarirtás speciális szakterület.  

A következõ szolgáltatásokkal állok a mezõgazdasági áruk tárolásával, kereskedelmével foglalkozó ügyfeleink rendelkezésére:

*       Terménytárolók preventív rovarirtószeres kezelése

*       Síktárolóban tárolt termények gázosítása

*       Fém- és vasbeton silóban tárolt termények gázosítása húzatással, illetve húzatás nélkül. A húzatás nélküli gázosítás elõnyei:

*       nincs törési veszteség,

*       a technológia garantálja a teljes gabona egyenletes átjárását és az azonos szintû gázkoncentrációt (biztos ölõ hatás),

*       a gázosító szer maradék az expozíciós idõ lejárta után nem marad a gabonában, így emiatt a gabonát nem kell kötelezõen rostálni,

*       egyidõben bármennyi silótorony gázosítható,

*       húzatáshoz nem kell üresen hagyni silótornyot,

*       a megrendelõ elektromos és munkabér jellegû költségei lényegesen lecsökkennek.

*        

*       Zsákos áruk, õrlemények (pl. liszt) gázosítása

*       Malmok gázosítása

A terménygázosításhoz kizárólagosan a legjobb minõségû és legmegbízhatóbb termékeket használom. Megfelelõ gázosítási körülmények esetén a legrövidebb behatási idõvel elvégzem a gázosítást.

Az elvégzett terménygázosításra a jegyzõkönyv kiállításától számított 30 napig garanciát vállalok.

 

 

 

 

 
Pontos idő
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints